Erkend ventilatieverslaggever

Vanaf 01/01/2016 is een ventilatieverslaggever in België verplicht voor een nieuwbouwwoning en ingrijpende energetische renovaties. Maar geen zorgen, Ventilatie@Home is naast gespecialiseerde ventilatie-installateur ook een erkend ventilatieverslaggever en waakt over de luchtkwaliteit van uw woning. Zo kan u er op rekenen dat uw installatie volledig in orde is voor alle instanties.

Eén aanspreekpunt voor uw ventilatie

We zijn betrokken bij het voorontwerp, waarbij het ventilatiesysteem gekozen wordt, de realisatie van de ventilatie en de verslaggeving met een controle op de uitvoering. Ventilatie@Home zorgt ervoor dat de installatie van ventilatiesystemen gebeurt volgens de aangeduide norm en het EPB-verslag. Wij stellen ook een dossier op bij het BCCA (Belgian Construction Certification Association). Op die manier kan u zorgeloos genieten van uw woning, wij zorgen voor het papierwerk.

Neem contact op met Ventilatie@Home voor een afspraak en vertel ons alles over uw toekomstige ventilatieproject. Wij klaren de lucht voor u!