Ventilatiesystemen

Bij het plaatsen van een ventilatiesysteem is er keuze uit verschillende systemen. Er is echter maar 1 keuze die wij met volle vertrouwen naar voren durven schuiven, met duurzaamheid en energiezuinigheid in het achterhoofd.

VENTILATIESYSTEEM D

Wat is het?

Bij een ventilatiesysteem D gebeurt zowel aan- als afvoer van lucht mechanisch. In de woning voorzien we een netwerk van ventilatiekanalen voor een optimaal comfort in huis.

Wat zijn de voordelen?

  • Efficiënt systeem voor kwaliteitsvolle lucht
  • Laag energieverbruik
  • Makkelijk te regelen en in te stellen
  • Beste keuze voor het EPB-peil van je woning
  • Omdat er geen raamroosters zijn, komt er ook geen geluid of warme/koude lucht binnen

Wat zijn de nadelen?

  • Grotere installatie
  • Grotere investering ten opzichte van ventilatiesysteem C

Onze werkwijze

Stap 1

Contacteer ons voor een vrijblijvende offertevraag.

Stap 2

Voorontwerp en planning van het project.

Stap 3

Deskundige installatie.

Stap 4

Debietmetingen, afregeling en verslaggeving bij BCCA.

Expert in ventilatie

Wist u dat ventilatie vandaag verplicht is in nieuwbouwwoningen? Ventilatie@Home is uw expert in het plaatsen van ventilatie, van voorontwerp tot realisatie en verslaggeving, volgens de aangeduide norm en het EPB-verslag. Wij zijn gespecialiseerd in ventilatiesystemen D. Wij helpen u op weg en bieden u graag professioneel advies op maat, gebaseerd op een jarenlange ervaring in ventilatie en verluchting. Naast particulieren kunnen ook EPB verslaggevers, architecten en aannemers op onze expertise in ventilatie rekenen.

Waar kan u op ons rekenen?

Vanuit Heppen / Leopoldsburg (Limburg) en Balen (Antwerpen) zijn we snel ter plaatse in de regio van Beringen, Mol, Ham, Hechtel-Eksel, Pelt, Peer, Tessenderlo, Houthalen-Helchteren, Meerhout, Lommel, Lummen, Geel, Retie, Diest, Hasselt, Genk, enz. Maar ook buiten deze gemeentes kan u met ons contact opnemen, wij opereren met plezier in heel België.

Neem contact op met Ventilatie@Home voor een afspraak en vertel ons alles over uw toekomstige ventilatieproject. Wij klaren de lucht voor u!